TouchPro® Stoelmassage

Ik ben licentiehouder en lid van TouchPro®Europe, een gerenommeerd internationaal instituut met aangesloten stoelmasseurs. TouchPro® Europe staat garant voor een hoogwaardige opleiding en kwaliteitsbewaking. Licentiehouders zijn verplicht jaarlijks opnieuw examen te doen om hun licentie te behouden. TouchPro® licentie nummer 046312

TouchPro Europe Stoelmassage
NGS Sportmassage logo

Sportmassage

Ik ben gelicenseerd en lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Dit diploma is als enige erkend door Ministerie van VWS. Jaarlijks volg ik extra bijscholingen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NGS Klachtenservice Wkkgz.

Wat opdrachtgevers zeggen : 

Mara is very supporting. Her work at the Amsterdam University of Applied Science is widely appreciated by all employees. I recommend her for her warmth and the way she focusses on every individual client. And she sure does know what she is doing.

Simon Gribling – HvA ex-directeur Faculteit Beweging, Sport en Voeding

Voor grotere stoelmassageopdrachten werk ik al jaren naar grote tevredenheid samen met Mara. Ze is een zeer ervaren masseuse met hart voor haar vak. Wie door haar gemasseerd wordt, kan rekenen op een professionele en aandachtige massage, afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast is Mara een loyale en betrouwbare collega aan wie je ook met een gerust hart organisatorische en administratieve zaken kunt toevertrouwen.

Jolanda Touw – Linea Directa

Wat particulieren zeggen : 

Vanaf de eerste keer bij Mara wist ik : dit wil ik vaker. Dat ga ik mezelf gunnen.

Wonderbaarlijk hoe haar handen je lichaam in een ander tempo kunnen brengen. In een rustiger vaarwater. Handen met kennis van zaken. Vanuit een ongelofelijke toewijding voel je het in je gebeuren. Zalig.

Huub

Mara weet het hoofd naar de achtergrond te krijgen, uit te schakelen/langzamer te laten draaien waardoor je in een ander bewustzijn komt. Ze geeft meer dan een massage, het is een totaal beleving. Door het lichaam zo te prikkelen, heb je het gevoel dat je weer ‘in elkaar zit’. 

Maroeska

Back to top